Nyheter & Aktuellt
Bingolotter & Sverigelotter

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
För att komma till beställningen klicka HÄR.

Även Sverigelotten kan du prenumerera på med penningdestination till Lunnarps BK. Beställ  HÄR

Givetvis är vi i dessa Coronatider även tacksamma för direkt ekonomiskt stöd. Swisha till 1231204924 och ange Coronastöd.

Eller välj Lunnarps Bollklubb när du handlar på Svenska spel, Gräsroten

ÅRSMÖTE 17 NOVEMBER / PERSONVALSMÖTE

LBK ser över sin organisation inför personvalet den 17 november. Vi utökar våra sektioner och önskar därför flera personer in i vår organisation. Vi vet att lokalt engagemang är viktigt såväl för Lunnarp som samhälle som för samhället i stort. De nysatsningar vi har som målsättning att gå in i breddar vår verksamhet och kommer att rikta sig mot nya grupper.
Är du medlem eller vill bli medlem och samtidigt känner för att göra en insats inom den ideella sfären, ta kontakt med oss så berättar vi mera !
Du som redan är medlem kan logga in på Vårt LBK och där läsa mer om den nya inriktningen.

Inför personvalsårsmötet den 17 november önskar vi besked om eventuella avsägelser senast den 10 oktober.

SPELPROGRAM FÖR KVAL TILL DIVISION 3.

GÄRSNÄS - LUNNARP 10 OKTOBER KL. 14:00

LUNNARP - BJÄRRED  18 OKTOBER KL. 15:00

RÅÅ - LUNNARP           25 OKTOBER KL. 14:00

LBK:s Coronastrategi

Klubben har ca 20 platser i bussen till Helsingborg den 25 oktober. Boka din plats och biljett genom att klicka på knappen nedan.
Ange i meddelanderutan "Råå". Priset är 200 kr/person. Råå IF har fri entré så totalkostnaden blir 200 kr.
Avfärd från Lunnarp kl. 10:00.  Beräknad hemkomst 18:00. Bokning senast den 20 oktober!

LBK erbjuder plats i spelarbussen till matchen mot Råå IF i Helsingborg

Uppförsbacke för LBK i Kvalet
Förlust med   3-1 mot Bjärreds IF

Söndagens match blir heltv avgörande. Råå IF, Bjärreds IF och Lunnarps Bk har alla chansen att vinna kvalserien. För Lunnarps del gäller det att vinna mot Råå med minst två mål samtidigt som Gärsnäs kniper poäng av Bjärred.

gallery/Lagbild_okt_20
gallery/Kvalserie