Nyheter & Aktuellt
Bingolotter & Sverigelotter

De nya riktlinjerna öppnar upp för att släppa in publik om max 50 personer. Eftersom publikgränsen är 50 personer har LBK beslutat att medlemmar har förtur att boka biljett till matcherna. Förturen gäller endast vid förbeställning. Boka din biljett här nedan !

Svenska Fotbollsförbundet och Skånes Fotbollsförbund kom den 10 aug. med nya riktlinjer och rekommendationer för publik på matcher

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
För att komma till beställningen klicka HÄR.

Även Sverigelotten kan du prenumerera på med penningdestination till Lunnarps BK. Beställ  HÄR

Givetvis är vi i dessa Coronatider även tacksamma för direkt ekonomiskt stöd. Swisha till 1231204924 och ange Coronastöd.

Kommande hemmamatcher som sänds på webben

Publik på matchen max 50 personer

LBK:s Coronastrategi

LBK:s och Svenstorps IF:s juniorakademi är igång

På onsdagen den 9 september startade juniorakademin på Lunnarps idrottsplats. 35 ungdomar var på plats. Träningen leddes av Anders Olsson och Anders Palmér.

Klubbarnas tränare kommer regelbundet att få stöd av Malmö FF:s tränare att utveckla akademiungdomarnas färdigheter. Nästa sammandragning blir i Svenstorp i mitten av oktober. Malmö FF kommer också att engageras i idrottsundervisningen vid Naturbruksgymnasiet i Bollerup.

Juniorakademin är ett sätt att stimulera ungdomar att fortsätta med eller börja med en idrott i slutet av grundskolan och på gymnasiet.

Akademin riktar sig till såväl tjejer som killar. Alla 15-19 år är välkomna. Du behöver inte tillhöra någon av de arrangerande klubbarna. Gör en intresseanmälan på vårt formulär.

gallery/img_3029
gallery/juniorloggos

LUNNARPS BK - SÖDRA SANDBY  IF  27  SEPT. KL. 16:00.
DIV 4 Herr

gallery/img_3027
EFTERLYSNING

LBK ser över sin organisation inför personvalet den 17 november. Vi utökar våra sektioner och önskar därför flera personer in i vår organisation. Vi vet att lokalt engagemang är viktigt såväl för Lunnarp som samhälle som för samhället i stort. De nysatsningar vi har som målsättning att gå in i breddar vår verksamhet och kommer att rikta sig mot nya grupper.
Är du medlem eller vill bli medlem och samtidigt känner för att göra en insats inom den ideella sfären, ta kontakt med oss så berättar vi mera !
Du som redan är medlem kan logga in på Vårt LBK och där läsa mer om den nya inriktningen.