Nyheter & Aktuellt
Bingolotter & Sverigelotter

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
För att komma till beställningen klicka HÄR.

Även Sverigelotten kan du prenumerera på med penningdestination till Lunnarps BK. Beställ  HÄR

Givetvis är vi i dessa Coronatider även tacksamma för direkt ekonomiskt stöd. Swisha till 1231204924 och ange Coronastöd.

Eller välj Lunnarps Bollklubb när du handlar på Svenska spel, Gräsroten

NYA RÅD FRÅN OCH MED  11 JANUARI

Fr.o.m. den 11 januari 2021 gäller nya nationella föreskrifter och allmänna råd beslutade av Folkhälsomyndigheten. Dessa ersätter tidigare lokalt gällande allmänna råd. Föreskrifterna och råden riktar sig mot såväl enskilda som verksamheter.
Svenska Fotbollförbundet har  uppdaterat sina riktlinjer för svensk fotboll och där inkluderas ju även den skånska fotbollen.
Dessutom har Skånska Fotbollsförbundet sänt ut anpassningar som gäller de skånska fotbollsklubbarna.  LÄS MER

gallery/covid-19-2
Rekordstor Juniortrupp inför starten 2021

Lunnarps Bollklubb har valt att speciellt inrikta sig på åldersgruppen 15-19 år. Målet är att genom hög kvalitet och välutbildade tränare få så många spelare som möjligt att stanna kvar i klubben som aktiva eller som framtida ledare/funktionärer.

Då satsningen hittills varit mycket framgångsrik vill vi nu utveckla verksamheten ytterligare och förstärker från och med 2021 tränarstaben för att öka kvaliteten. Peter Göransson, Stefan Mattisson och Simon Persson kommer att vara huvudansvariga för klubbens

juniorakademi. Dessutom kommer de vid ett antal tillfällen att få stöd från Malmö FF.s ungdomstränare. Eftersom en del av de här ungdomarna redan ingår A-lagstruppen kommer även LBK:s seniortränare Magnus Andersson finnas med som ett stöd.

gallery/Peter Göransson
gallery/stefanM
gallery/Simon
gallery/marcusS
Fyra lbk:are i seniortruppen lämnar...

Jacob Larsson, Emil "Lövestad" Andersson, Marcus Sjölin och Fredrik Ahl har beslutat sig för att "varva ned". Jacob, Emil och Marcus kommer nästa säsong att representera Esperöds SK och Fredrik går till sin moderklubb Hammenhögs IF för att bidra i deras omstart.
Vi tackar dem för sina insatser i LBK och önskar dem alla lycka till i sina nya klubbar!

gallery/FredrikAhl
gallery/EmilA2