Nyheter & Aktuellt
Bingolotter & Sverigelotter

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
För att komma till beställningen klicka HÄR.

Även Sverigelotten kan du prenumerera på med penningdestination till Lunnarps BK. Beställ  HÄR

Givetvis är vi i dessa Coronatider även tacksamma för direkt ekonomiskt stöd. Swisha till 1231204924 och ange Coronastöd.

Eller välj Lunnarps Bollklubb när du handlar på Svenska spel, Gräsroten

SERIESTARTEN FASTSTÄLLD

Nu har beslut fattats av Skånes FF att division 4 drar igång den 5-6 juni.   Seriespelet genomförs med dubbelmöte utan kvalspel senare i höst.

Skånes Fotbollförbunds styrelse har fattat beslut i enlighet med majoriteten. Lunarps BK förordade enkelserie med kvalspel bland annat eftersom seriespelet i den föreslagna formen kan tidigt bli betydelselöst för ett flertal lag då man inte har chans på serieseger eller ligger på nedflyttning. Detta kan i sin tur innebära brist på fair resultat.

LBK har beslutat att sända sina matcher på webbTV. Liksom tidigare kommer länk till matcherna att finnas på vår hemsida. Matcherna kan ses på mobil, platta eller motsvarande och streamas till TV.

gallery/covid-19-2
REKORDSTOR JUNIORTRUPP

Lunnarps Bollklubb har valt att speciellt inrikta sig på åldersgruppen 15-19 år. Målet är att genom hög kvalitet och välutbildade tränare få så många spelare som möjligt att stanna kvar i klubben som aktiva eller som framtida ledare/funktionärer.

Då satsningen hittills varit mycket framgångsrik vill vi nu utveckla verksamheten ytterligare och förstärker från och med 2021 tränarstaben för att öka kvaliteten. Peter Göransson, Stefan Mattisson och Simon Persson kommer att vara huvudansvariga för klubbens

juniorakademi. Dessutom kommer de vid ett antal tillfällen att få stöd från Malmö FF.s ungdomstränare. Eftersom en del av de här ungdomarna redan ingår A-lagstruppen kommer även LBK:s seniortränare Magnus Andersson finnas med som ett stöd.

gallery/Peter Göransson
gallery/stefanM
gallery/Simon
LBK:S MEDLEMSLOTTERI

För 150 KR  får du möjlighet till ett flertal vinster. Dessutom utlottning av högvinster i december. Två utlottningar per år, juni och december.

Anmäl dig till medlemslotteriet via vårt medlemsformulär eller genom att betala till bankgiro 818-8823 senast den 15 maj och märk inbetalningen med "MEDLEMSLOTTERI".

För medelemmar är du med i medlemslotteriet för endast 50 kr.

MEDLEMSLOTTERIETS ÖVERSKOTT GÅR TILL STÖD ÅT VÅR JUNIORVERKSAMHET.

gallery/lotteri
IDROTTSLEDARSTIPENDIER TILL LBK

Sparbanken Skåne delar årligen ut idrottsledarstipendier. Ett normalt år sker utdelningen vid en större gala men på grund av pandemin blev det en mindre ceremoni igår den 6 maj på Tryde 1303.
I LBK uppmärksammades två ledare. Stefan Mattisson för sitt arbete att skapa Österlens enda och största juniorakademi för forbollsungdomar 15-19 år.
Anna Stjernfelt uppmärksamades för sitt projektledarskap inom Österlen Garden Show, en institution som bidrar till att klubben får ekonomiska medel för sin ungdomsverksamhet.
Utöver de personliga stipendierna tilldelas klubben ett stipendium på 5000 kr.

gallery/stefanM
gallery/IMG_4075
LBK SÄNDER ALLA LBK:S MATCHER

På vår spiideo-sida finns länkar till våra matchpaket samt till varje hemmamatch. Vi sänder matcher från alla våra lag. Juniorlagen spelar redan den 29 och 30 maj.