Nyheter & Aktuellt
Bingolotter & Sverigelotter

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
För att komma till beställningen klicka HÄR.

Även Sverigelotten kan du prenumerera på med penningdestination till Lunnarps BK. Beställ  HÄR

Givetvis är vi i dessa Coronatider även tacksamma för direkt ekonomiskt stöd. Swisha till 1231204924 och ange Coronastöd.

Eller välj Lunnarps Bollklubb när du handlar på Svenska spel, Gräsroten

COVID 19
LBK-Medlem-150

Som tidigare meddelats startar klubben i år ett medlemslotteri. För 150 kr blir du medlem i LBK och har chansen att vinna några av våra utlottade vinster. Anmälan till LBK medlemslotteri görs enklast via länken nedan där du anger dina personuppgifter och kryssar rutan ”Jag vill vara med i LBK:s medlemslotteri”.

Vad är skillnaden mellan LBK medlem 150 kr och STORA medlemskapet 350 kr?
Om du innehar Stora medlemskapet värt 350 kr får du fri entré på Österlen Garden Show vid uppvisandet av ditt medlemskort (värde 100 kr/dag= 200 kr). Du får dessutom fri entré till en fotbollsmatch (värde 50 kr). Som STOR medlem har du mot kostnad tillgång till vårt gym  och du får delta i medlemslotteriet för endast 50 kr. Under året kan ytterligare erbjudanden nå dig som är STOR medlem.

LBK 150 är medlem i LBK och deltar i lotteriet.

För 150 KR  får du möjlighet att vinna någon vinst vid vår årliga utlottning.

Anmäl dig till medlemslotteriet via vårt medlemsformulär eller genom att betala till bankgiro 818-8823  och märk inbetalningen med "MEDLEMSLOTTERI".

MEDLEMSLOTTERIETS ÖVERSKOTT GÅR TILL STÖD ÅT VÅR JUNIORVERKSAMHET.