Nyheter & Aktuellt

Seriestarten för Lunnarps BK var tisdagen den 4 augusti.
Hela programmet för hösten hittar du i vår kalender.

Bingolotter
INSTÄLLDA EVENEMANG

LBK-styrelsen tog den 2 juli beslutet att det inte var möjligt att genomföra loppmarknaden den 25 juli. Den 3 augusti har styrelsen fattat ett nytt beslut nämligen att Loppmarknaden inte heller kommer att arrangeras senare under året. Nästa gång det blir loppmarknad i Lunnarp är således under juli 2021.
Klubben hoppas nu på att julgransförsäljningen i december till en del ska kunna bidra till att kompensera för de uteblivna inkomsterna tidigare under året.

Den 13 juli meddelade sektionen Mässor & Evenemang att även Österlen Garden Show den 12-13 september ställs in på grund av pandemin.

Österlen Garden Show 2021 äger rum under Kristi Himmelfärdshelgen den 15-16 maj.

De nya riktlinjerna öppnar upp för att släppa in publik om max 50 personer. Eftersom publikgränsen är 50 personer har LBK beslutat att medlemmar har förtur att boka biljett till matcherna. Förturen gäller endast vid förbeställning. Boka din biljett här nedan !

Serieprogrammet för division 4

Lunnarps BK, Svenstorps IF, Naturbruksgymnasiet i Bollerup driver fotbollsakademi för juniorer med stöd av Malmö FF

LBK sänder fotbollsmatcher på webben

Svenska Fotbollsförbundet och Skånes Fotbollsförbund kom den 10 aug. med nya riktlinjer och rekommendationer för publik på matcher

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
Försäljningen startar åter den 23 augusti.
För att komma till beställningen klicka HÄR

gallery/malmö_ff_logo
gallery/logo3
gallery/skärmavbild 2020-06-28 kl. 12.38.39
gallery/bollerup logga

LBK:s Coronastrategi

Kommande hemmamatcher som sänds på webben

LUNNARPS BK - LIMHAMNS FF AIF    16 AUG. KL. 17:00.   Div 3 Juniorlag

LUNNARPS BK - HJÄRSÅS/VÄRESTORPS IF    23 AUG. KL. 17:00.    Div 4  Herr

Publik på idrottsplatsen max. 50 personer!

LBK: s nästa match i div 4:

GÄRSNÄS AIS - LUNNARPS BK   15 AUG. KL. 14:00.