Nyheter & Aktuellt
Bingolotter & Sverigelotter

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
För att komma till beställningen klicka HÄR.

Även Sverigelotten kan du prenumerera på med penningdestination till Lunnarps BK. Beställ  HÄR

Givetvis är vi i dessa Coronatider även tacksamma för direkt ekonomiskt stöd. Swisha till 1231204924 och ange Coronastöd.

Eller välj Lunnarps Bollklubb när du handlar på Svenska spel, Gräsroten

Blir det seriestart den 2 maj?

Med anledning av den osäkra tiden vi nu befinner oss i, där det i nuläget inte är tillåtet att spela några matcher.  Osäkerhet råder också med anledning av det nuvarande smittläget om det är möjligt at ens starta seriespelet den 2 maj. Beslut om detta ska fattas den 23 april.

LBK har beslutat att sända sina matcher på webbTV. Liksom tidigare kommer länk till matcherna att finnas på vår hemsida. Matcherna kan ses på mobil, platta eller motsvarande och streamas till TV.
Följ meddelanden från Svenska Fotbollsförbundet och på Skånes Fotbollsförbund

gallery/covid-19-2
Rekordstor Juniortrupp inför starten 2021

Lunnarps Bollklubb har valt att speciellt inrikta sig på åldersgruppen 15-19 år. Målet är att genom hög kvalitet och välutbildade tränare få så många spelare som möjligt att stanna kvar i klubben som aktiva eller som framtida ledare/funktionärer.

Då satsningen hittills varit mycket framgångsrik vill vi nu utveckla verksamheten ytterligare och förstärker från och med 2021 tränarstaben för att öka kvaliteten. Peter Göransson, Stefan Mattisson och Simon Persson kommer att vara huvudansvariga för klubbens

juniorakademi. Dessutom kommer de vid ett antal tillfällen att få stöd från Malmö FF.s ungdomstränare. Eftersom en del av de här ungdomarna redan ingår A-lagstruppen kommer även LBK:s seniortränare Magnus Andersson finnas med som ett stöd.

gallery/Peter Göransson
gallery/stefanM
gallery/Simon
LBK:S NYA MEDLEMSLOTTERI

För 150 KR  får du möjlighet till ett flertal vinster. Dessutom utlottning av högvinster i december. Två utlottningar per år, juni och december.

Anmäl dig till medlemslotteriet via vårt medlemsformulär eller genom att betala till bankgiro 818-8823 senast den 15 maj och märk inbetalningen med "MEDLEMSLOTTERI".

För medelemmar är du med i medlemslotteriet för endast 50 kr.

MEDLEMSLOTTERIETS ÖVERSKOTT GÅR TILL STÖD ÅT VÅR JUNIORVERKSAMHET.

gallery/lotteri