Leaderbidrag till LBK

gallery/logo_sagg2

500 miljoner kronor i akut stöd till idrotten - LBK en av de lyckosamma

gallery/coronatopp800

LBK  sänder sina matcher på webben under augusti och september

Lunnarps BK, Svenstorps IF, Naturbruksgymnasiet i Bollerup driver fotbollsakademi för juniorer med stöd av Malmö FF

gallery/malmö_ff_logo
gallery/logo3
gallery/skärmavbild 2020-06-28 kl. 12.38.39
gallery/bollerup logga

Serieprogrammet för division 4

Seriestarten för Lunnarps BK var tisdagen den 4 augusti.   Hela programmet för hösten hittar du i vår kalender.

LBK-styrelsen tog den 2 juli beslutet att det inte var möjligt att genomföra loppmarknaden den 25 juli. Den 3 augusti har styrelsen fattat ett nytt beslut nämligen att Loppmarknaden inte heller kommer att arrangeras senare under året. Nästa gång det blir loppmarknad i Lunnarp är således under juli 2021.
Klubben hoppas nu på att julgransförsäljningen i december till en del ska kunna bidra till att kompensera för de uteblivna inkomsterna tidigare under året.

Den 13 juli meddelade sektionen Mässor & Evenemang att även Österlen Garden Show den 12-13 september ställs in på grund av pandemin.

Österlen Garden Show 2021 äger rum under Kristi Himmelfärdshelgen den 15-16 maj.

INSTÄLLDA EVENEMANG