Förnamn och efternamn
Postnummer
Personnummer

Fyll i formuläret för din medlemsansökan och registrering

Bli medlem 2021

Med dig som medlem blir vi ännu starkare. Vi är mycket tacksamma för det stöd vi får av våra medlemmar. Det ekonomiska bidrag som ett medlemskap ger, vill vi förvalta på bästa sätt till gagn för våra ungdomar, deras fysiska hälsa och samtidigt minska risken för utslagning och utanförskap. Ytterligare en uppgift för LBK är att medverka till att skapa gemenskap i Lunnarp och bidra till en levande landsbygd. Som medlem i LBK är du en del av klubben, och får:

★ Fri entré till Österlen Garden Show

★ Fri entré till hemmamatch (ej YA-cup)

★ Tillgång till motion- och styrketräning

★ Tillgång till klubbens interna information

★ Rabatt på klubbens supporterlotteri

★ Inbjudan till årsmöten och möjlighet att påverka

★ Bidrar med stöd till Läkare utan Gränser

Gå med i vårt medlemslotteri senast 15 maj!

För 150 KR  får du möjlighet till ett flertal vinster. Dessutom utlottning av högvinster i december. Två utlottningar per år, juni och december.

Anmäl dig till medlemslotteriet genom att kryssa i rutan på formuläret eller betala till bankgiro 818-8823 senast den 15 maj och märk inbetalningen "MEDLEMSLOTTERI".

För medelemmar är du med i medlemslotteriet för endast 50 kr.

MEDLEMSLOTTERIETS ÖVERSKOTT GÅR TILL STÖD ÅT VÅR JUNIORVERKSAMHET.

gallery/lotteri