Råå IF är en fotbollsklubb i Helsingborg grundad i det skånska fiskeläget Råå den 25 mars 1921. Klubben debuterade i Allsvenskan den 30 juli 1950 genom att besegra Djurgårdens IF med 2–0 på Stockholms Stadion inför 19 235 åskådare. I årets division 3 lyckades man i sluttampen nå en kvalplats.

Bjärreds IF är en fotbollsförening från Bjärred i sydvästra Skåne. Klubben bildades 1932 och herrlaget spelar i division 4.

Kända spelare från klubben är Patrik Andersson, Daniel Andersson och Robin Wikman. Bjärred stannade i år på en tredjeplats i sin division 4-serie.

Gärsnäs AIS är jämngammal med LBK. Klubben bildades 1944 och hade som bästa placering en tredjeplats i division 4 år 1969. Spelande tränare vid det tillfället var Rolf Danielsson. Gärsnäs nådde alltså i år, liksom Lunnarp, sin högsta placering någonsin – en andraplats i division 4.

gallery/Råå
gallery/BIF