Nyheter & Aktuellt

Som tidigare meddelats är det klart att seriestarten för Lunnarps BK blir tisdagen den 4 augusti kl. 19:00 då LBK möter IFK Osby på hemmaplan.
Hela programmet är nu spikat. Du hittar samtliga matcher i vår kalender.

Brukar du köpa Bingolotter?
Nu kan man köpa dem digitalt och samtidigt stödja Lunnarps BK. När du beställer din lott via nedanstående länk erhåller samtidigt LBK 15 kr per lott.
Försäljningen startar åter den 23 augusti.
För att komma till beställningen klicka HÄR

Bingolotter
Loppmarknaden 25 juli inställd

LBK-styrelsen tog i veckan beslutet att ställa in loppmarknaden den 25 juli. Den 3 augusti ska styrelsen ta ställning till om Loppmarknaden kan genomföras senare under hösten.
Beslut angående Österlen Garden Show kommer att fattas  den 13 juli.

Snart är det dags för träningsmatcher inför seriespelet som börjar den 4 augusti med hemmamatch mot IFK Osby.
Styrelsen har beslutat utifrån rådande rekommendationer att INTE ta in publik vid träningsmatcher och vid matchen den 4 augusti. Ett annorlunda beslut för kommande matcher kan fattas den 3 augusti om Folkhälsomyndigheten och Svenska Fotbollsförbundet kommer med nya direktiv.

De stängda grindarna gäller alla förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget eller matchen.

Anledningarna till vidtagna försiktighetsåtgärder är:

• Vi ska tillsammans hjälpa till att undvika all onödig trängsel och risk för smittspridning.
  • Solidaritet: det är lika för alla oavsett på vilken nivå man spelar eller var arrangemanget är/matchen spelas i landet.
  • Ett skydd för arrangören som står som ansvarig om överträdelser av antalet personer inträffar.
    Åtgärden  utesluter risken för att för många personer samlas kring en match och arrangörerna slipper svåra gränsdragningar och bedömningar.
Serieprogrammet för division 4 klart
Lunnarps BK stänger grindarna för publik och följer Svenska Fotbollsförbundets rekommendation.
...Men kanske kan du ändå se matchen mot Osby!!!

Klubben arbetar just nu febrilt för att göra det möjligt för våra supportrar och även publik från motståndarlaget att följa seriestarten den 4 aug.
Klubben undersöker just möjligheten att sända matchen digitalt. Detta innebär i så fall att du kan köpa en länk för ungeför samma pris som entrébiljetten och följa matchen hemma exempelvis på dator eller smartTV.

Lunnarps BK startar fotbollsakademi för juniorer i samarbete med Svenstorps IF

Österlen har idag få alternativ för pojkar och flickor i åldrarna 15-19 år med några undantag. Svenstorps Idrottsförening har idag en växande verksamhet som attraherar flickor i den här åldersgruppen och Lunnarps Bollklubb bedriver idag en juniorverksamhet av god kvalitet för pojkar.
Klubbarna har därför tagit ett gemensamt initiativ till att utveckla verksamheten för åldersgruppen 15 – 19 år. Detta kan innebära att införa nya moment, att erbjuda utvecklingsmöjligheter inte bara inom det idrottsligasamt att se till att tränarna har goda kunskaper. Bredvid sina ordinarie fotbollstränare kommer akademiklubbarna inspirera sina ungdomar genom regelbundna möten med tränare eller spelare från elitlag.

Klubbarna har samtidigt slutit avtal med Naturbruksgymnasiet i Bollerup där det kommer att finnas möjlighet att kombinera gymnasiestudier med fotbollsverksamhet såväl på skolan som hos akademiklubbarna. Detta innebär vidare att elever på Bollerup erbjuds ytterligare en möjlighet att utöva en idrott som ett led i skolans hälsofrämjande arbete för att inspirera ungdomar till en aktiv fritid

Klubbarna har skaffat sig två ambassadörer och mentorer nämligen Anders Andersson och Tom Prahl.

Anders Andersson, uppvuxen i Svenstorp, där fotbollskarriären började, fortsatte sin karriär i Malmö FF och bland annat som professionell i Benfica och gjorde 27 A-landskamper för Sverige. För närvarande expertkommentator i CMore och med starka band till Sventorps IF.

Tom Prahl, en av Sveriges mest framgångsrika tränare, allsvensk guldtränare i Halmstad BK och Malmö FF. Arbetar för närvarande som expertstöd åt Svenska Fotbollslandslaget. Uppvuxen i Onslunda men med band till Lunnarps BK där hans morbrödrar var tongivande spelare.

gallery/krisinfo