Tidernas bästa LBK!

En verkligt gastkramande söndag blev det. Lunnarpsledning med 3-2 fram till 87 minuten och Bjärreds IF var i division 3. Råå kvitterade i sluminutrarna till 3-3 och Råå höll sig därmed kvar i division 3. Eftersom matchen slutade 3-3 skulle en segrare utses om något oförutsett händer. Straffar skulle därför läggas och LBK drog längsta strået med flest inslagna straffar.
LBK gjorde nog säsongens bästa insats, utmärkt spel och stor kämpaglöd mot division 3-laget Råå.
Med det här spelet och det här laget ska det bli spännande att gå in i nästa division 4- säsong, som i stort sett kommer att handla om derby i varje match. Nu är det bara att hoppas att Corona-tiden då är över så att grindarna kan öppnas för stor publikinvasion.

gallery/Lagbild_okt_20