Nyhetsarkiv

Lunnarps Bollklubb har beslutat att med hjälp av sina medlemmar, sponsorer och Österlen Garden Show ge stöd till Läkare utan gränser, som är en ideell, helt opolitisk och icke religiös organisation, som griper in i världens katastrofområden med medicinsk hjälp. Bredvid vårt uppdrag att bedriva idrott och fysisk träning för ungdomar anser klubben att så länge vi har resurser vill vi att våra spelare, medlemmar, styrelser visar på att vi tar ansvar.

LBK och Österlen Garden Show stödjer Läkare utan gränser
gallery/2_Bild_1080x1080

Läkare Utan Gränser gör skillnad i världen. Det vill vi också göra. Därför har vi blivit Vänföretag och stöttar deras arbete. Vårt stöd kan räcka till ett stort tält som fungerar som fältsjukhus för sjuka eller skadade i en akut kris. Tillsammans med Läkare Utan Gränser räddar vi liv.

Genom att klicka på gåvodokumentet kommer du till Hemsidan till Läkare utan gränser.

gallery/Gavointyg_2021_SWE_LBK