DAGS ATT BÖRJA MOTIONERA?

Vårens motionsaktiviteter har nu tagit semester. Efter en som vi hoppas skön sommar drar vi åter igång aktiviteter i höst. Klubben har införskaffat materiell till Stora tälthallen där det kommer att finnas möjlighet att spela badminton, softtennis, boccia, pickleball, inomhuscurling, mm.

Även Zumban i Parkvillan kommer att starta om i höst under ledning av Louise Andersson.

För att delta behöver du vara medlem i LBK. Se vidare Bli medlem.

Intresseanmälan till aktiviteter gör du här på hemsidan eller på telefon till vårt kansli 0708-717982.

STYRKETRÄNING

Som LBK:are har du också möjlighet till individuell styrketräning i vår styrketräningslokal i Parkvillan.

Du får en nyckeltagg och kan själv bestämma när du vill träna.

Anmäl via blanketten här på hemsidan eller ring kansliet 0708-717982

GÅNG OCH LÖPTRÄNING

LBK:s sektion för friidrott och motion bedriver Gång och löpträning med samling vid brandstationen. Håll utkik här på hemsidan när aktiviteten drar igång. Anmäl intresse på blanketten.

PINGIS OCH BADMINTON

LBK:s sektion för friidrott och motion kommer under hösten att erbjuda möjlighet att spela badminton och Pickleball i tälthallen. Även möjlighet att spela bordtennis i Parkvillan. Anmäl intresse på blanketten.

GÅ-FOTBOLL

LBK:s sektion för friidrott och motion kommer under hösten att erbjuda möjlighet att spela GÅ-Fotboll.  Anmäl intresse på blanketten.

Intresseanmälan till aktivitet

Styrketräning