Dags att starta LBK:s motionsverksamhet. Vi kommer att inleda med Zumba och Utegympa (i tälthallen).

Zumban kommer att ledas av Louise Andersson och är förlagd till måndagar kl. 18:30. Utegympan leds av Lillian Håkansson och är förlagd till torsdagar kl. 18:30. Tiderna kan justeras utifrån gruppernas önskemål.

Utegympan drar igång torsdag den 20 januari och Zumban startar måndagen den 14 februari. ( OBS Zumban/dansen framflyttad till den 14 februari på grund av sjukdom)

Deltagarkostnaden är 500 kr/aktivitet/termin och ca 14 träningstillfällen. Väljer man att delta i båda aktiviteterna är kostnaden 800 kr.
Första tillfället har du möjlighet att gå dit för att pröva och därefter difinitivboka träningen för terminen.

För att delta behöver du dessutom vara medlem i LBK. Se vidare Bli medlem

Anmälan till aktiviteterna gör du här på hemsidan före den 17 januari eller på telfon till vårt kansli 0708-717982.

Anmälan till aktivitet

Utegympa