Lunnarps Bollklubb

Juniorakademin

Är du 15-19 år, och intresserad att vara med i vår fotbollsakademi, gör din intresseanmälan här så kontaktar vi Dig. Flickor kan också vända sig direkt till Svenstorps Idrottsförening.

Lunnarps Bollklubb och Svenstorps Idrottsförening kommer gemensamt att utveckla verksamheten för åldersgruppen 15-19 år, Svenstorps IF för flickor och Lunnarps BK för pojkar. 

Klubbarna samarbetar med Malmö FF.
Samarbetet med Malmö FF omfattar bland annat ett antal direkta möten med MFF-tränare hos klubbarna.  

Juniorakdemin samverkar också med Naturbruksgymnasiet i Bollerup genom att du kan kombinera dina gymnasiestudier med fotbollsträning.

Akademins ambassadörer


Anders Andersson, uppvuxen i Svenstorp, där fotbollskarriären började, fortsatte sin karriär i Malmö FF och bland annat som professionell i Benfica och gjorde 27 A-landskamper för Sverige. För närvarande expertkommentator i CMore och med starka band till Svenstorps IF.Tom Prahl, en av Sveriges mest framgångsrika tränare, allsvensk guldtränare i Halmstad BK och Malmö FF. Arbetar för närvarande som expertstöd åt Svenska Fotbollslandslaget. Uppvuxen i Onslunda men med band till Lunnarps BK där hans farbrödrar var tongivande spelare.

Intresseanmälan